martes, 25 de marzo de 2008

I si fa tramuntana per Setmana Santa ?

Doncs si ens arriba la tramuntana , si ens arriba la fred , si ens arriba la variabilitat , no ens queda més remei que gaudir-ne ,que meravellar-nos davant la seva fúria ,la seva bellesa ,els seus colors ...davant el Paisatge encisador que ens ofereix el nostre Empordà.

Tot canvia, tot es transforma. La gropada neteja l'ambient i tenyeix el mar de blau turquesa enmig de la blancor de les onades . La vista s'allarga nítidament fins a Les Alberes, el Canigó , Roses , La Serra de Rodes ,el Cap Norfeu i la Plana de l'Empordà.

La fúria de les onades topa contra la Punta , l'Olla , El Cargol ,el Port d'en Perris,La Creu i La Platja,els esquitxos de les esbotzades envaeixen els carrers i cases a primera línia de mar .Fins i tot s'aixeca la sorra de la platja , així com les fulles seques de posidònia corren de nord a sud fins topar amb la barana.

Els turistes , estiuejants, la gent s'amaga del vent pels carrers interiors ,aleshores la primera línia de mar queda deserta només recorreguda per algun fotògraf intrèpid que desafia vent,mar i tramuntana.

Matí de Diumenge 23 de Març de 2008:


No hay comentarios: