martes, 16 de octubre de 2007

l'Estenedor , el pipi-can de l'Escala?

l'Estenedor , és el tram de costa que es situa bàsicament entre la Mar d'en Manasses i la Creu tot seguint la Ronda de la Mar d'en Manassa . Hi ha un tram que com sabeu es de terra , a la part inferior té utilitat de passeig vora el mar sobre els penya-segats on ens trobem amb les millors vistes de l'Escala , a la part alta és usat normalment de aparcament gratuït pels cotxes. Entre aquestes dues parts hi brota normalment un tapissat de herbes i flors que li donen color sobretot a la primavera. El passeig es vorejat per una barana prop del penya-segat per evitar caigudes i accidents i hi trobem dues zones de bancs perquè la gent hi segui amb comoditat o prengui el sol.

El problema recau en la inconsciència dels propietaris de gossos que són incapaços de recollir els seus excrements de terra i llençar-los en una de les moltes papereres del voltant . El resultat es que caminar per aquest passeig es converteix en una cursa d'obstacles per la gran quantitat de tifes que s'hi troben . d'aquesta forma es impossible estar pendent del magnífic entorn de la zona .

El problema ja s'agreuja quan decideixes endinsar-te en les zones d'herba , aleshores trepitjar una bona tifa és el més normal del món.

Sius-plau siguem més cívics .

No hay comentarios: