martes, 11 de noviembre de 2008

Balanç de temporada de pesca 2008 .

Ja arribem una altre vegada al final de temporada de pesca a l'Escala , ja que s'acosten aires de finals de tardor i hivern , amb baixada de la temperatura de l'aigua del mar i la conseqüent disminució d'activitat dels peixos prop de la costa , ja que busquen aigües més homogènies en quant a temperatura.

Aquest 2008 , podem dir que ha sigut una bona temporada , on han retornat les orades , s'han mantingut altres espècies a nivells habituals i han aparegut noves captures des de costa com el pedaç i algun pagell.

El millor mes sens dubte que juny , on en poques setmanes vaig agafar 4 orades , la resta de l'estiu pesca menys abundant però variada amb pagres , esparralls ,guiules , serrans i molts d'altres . Al setembre sargs i mabres i al novembre pesca abundant i sorprenent de guiules , un tord , un roger,un pedaç i altres espècies.

Els números totals ens deixen 555 captures totals , amb 29 espècies diferents. Encapçalen la classificació les 373 guiules ,els 55 serrans i els 26 esparralls.

Com heu vist , practico una pesca variada sense cap especialitat concreta i sobretot gaudint de la varietat i qualitat del peix de roca.

No hay comentarios: