domingo, 26 de abril de 2009

l'Escala Ciutat Pubilla 2010 , la gan notícia!!!

Aquest migdia , a Mataró , s'ha desvetllat que l'Escala serà la propera Ciutat Pubilla de la Sardana al 2010. El president de la Federació Sardanista de Catalunya ha anunciat el veredicte final al voltant de dos quarts de d'una enmig d'una gran expectació per part del públic sardanista assistent a l'acte.

Els membres de la junta de l'Agrupació Sardanista escalenca Avi Xaxu , han saltat d'alegría i han plorat d'emoció al sabaer-se tan grata notícia , després de la renovació de la junta i la gran feina que s'està duent a terme durant els ultims 4-5 anys , aquesta notícia es un gran pas endevant per les aspiracions de l'Escala com un dels pobles grans de la sardana a Catalunya i alhora un reconeixement a tota la història sardanista de la nostra vila.

Esteu ben segurs de que farem de l'any 2010 , un any inolvidable. Un any que es recordarà a tota l'Escala , comarca i província. Des de l'Agrupació i d'altres entitats posarem tota la voluntat perquè tot surti de marevella i per que en cada acte que es faci us ho paseu el millor possible.

Visca la saradna i visca l'Escala!

No hay comentarios: