sábado, 1 de septiembre de 2007

XXIV Nit de la Sardana el 29 d'Agost de 2007

Un èxit de públic rotund va acompanyar la celebració aquest any de la nit de la Sardana .

La cobla Cadaqués i la Baix Empordà es van encarregar de posar la música de variades sardanes dels compositors ,Pere Mercader,Francesc Mas Ros , d'en Ricard Viladesau, de'n Xaxu entre d'altres .I la agrupació Sardanista Avi Xaxu , d'organitzar la ballada.

La vetllada començava a les 21:30 i acabava amb la estimada i celebrada "Bona Festa" ja passades les 12 de la nit.

Amb aquesta festa final es cloïen les ballades estivals dels Dimecres , que en aquest 2007 han sigut més exitoses que mai , un nombrós i animat públic ens ha acompanyat cada nit dels dimecres des de Juny a Agost. Ens ha agradat la varietat d'edats i tant la naturalitat com la expressivitat que han mostrat els participants en cada sardana. Les ballades a l'Escala es consoliden com unes de les més animades de l'Empordà i de tot Catalunya ,el bon ambient i les ganes de gresca i diversió sempre estan presents.No hem d'oblidar que la sardana és dinàmmica i està en constant evolució .

Per el mes de setembre ens queden totes les ballades de la festa Major , els migdies i tardes/vespres a la Platja (Plaça de la Sardana); la ballada del 11 de Setembre (Diada nacional) i la IV Nit dels músics de Cobla ,el 14 de setembre a les 21:30h a la Platja.Un event molt especial i recomanable.

No hay comentarios: